diumenge, 25 de novembre del 2012

EL NOSTRE PROJECTE CIENTÍFIC

Després de parlar amb els nostres joves de més de 60 anys vam estar analitzant quines inquietuds i quins problemes tenien.
Molts volien que la seva pensió fos més elevada, que els toques la loteria, però això era massa arriscat per a la nostra imaginació. A més a més els diners moltes vegades en comptes de fer-nos comunicats,  independents i compromesos ens tornen tot el contrari. 
Però després de descartar-ne la majoria n'hi va haver un que ens va semblar apropiat,que ens va agradar...
Com que no sabiem ben bé si existia quelcom semblant vam buscar informació a la xarxa i també vam anar a visitar a la  Mireia Datsira al Sírius de la UVic. Quin munt de coses que no sabiem que existien vam descobrir!!! Ens ho vam passar molt bé i ja vam començar a fer un prototip.
Ella ens va dir que també seria interessant que anessim a Barcelona a visitar en Marc Coronas i a la  Carme Basil per veure si determinats aspectes del nostre projecte eren adequats. També hem parlat amb en Pau, i amb en Toni aquest mateix dijous i ... per fí tenim clar què volem fer i ho hem començat a desenvolupar.


UTAC SÍRIUS-BARCELONA
SÍRIUS-VIC



The Santperencs-EVT Team
Ah! també vam anar a una conferència a la UVic sobre envelliment actiu i vam conèixer l'Imma i la Tatiana del DIXIT Vic i  ens vam trobar amb els nostres amics de l' EVT Team Tona.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada