dijous, 6 de desembre del 2012

UN MUNT DE COSES !!!!

Hola de nou!
Fa molts dies que no publiquem res. 
És perquè hem estat treballant molt. 

Hem demanat ajuda amb en Pau i en Toni per resoldre els dubtes que teniem sobre el nostre projecte científic i ens han ajudat molt. Són fantàstics!!!

Avancem amb el robot i ja agafem l'ampolla verda medicinal. 

El dijous passat també vam anar a casa de la nostra sènior, la Maria, per preguntar-li coses sobre la seva vida quotidiàna i els problemes que se li presenten, i perquè ens donés el seu parer sobre els diferents projectes que tenim en ment.I quin berenar que ens va preparar!!



THE SANTPERENCS I LA MARIA VAQUÉ



I... el divendres vam conèixer una persona molt espècial que ens va estar ajudant en el nostre projecte científic. Ens va estar escoltant molt atentament, tot i el pilot de gent que volia parlar amb ell. 
Sabeu qui era? En Xavier Verdaguer un emprenedor en sèrie molt simpàtic que viu al Sillicon Valley, tot i que és vigatà.



THE SANTPERENCS 4G AMB EN XAVIER VERDAGUER



Després vam anar a la conferència sobre emprenedoria que va fer a la UVIC, junt amb altres dos ponents: L'Elisenda Tarrats i en Carles Sans. Vam agafar idees de tot el que explicàven, va ser molt interessant.


Les explicacions d'en Xavier són molt entenedores i dona bons consells


Ara n'ha publicat una al seu bloc que vam veure al programa singulars de TV3, a casa d'en Pol un dia que van dinar tots junts. És un bloc ple de coses molt interessants, esperem tenir temps per poder-les veure totes quan s'acabi la competició.
L'adreça és: 
www.xavierverdaguer.com

També a la conferència vam trobar a l'entrenador de l'EVT Tona, i en Mohamed i en Solayman dels Manlleuets amb la seva entrenadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada