dilluns, 11 de març del 2013

EL DIA DE LA COMPETICIÓ

Us resumirem el dia : 

- El científic ens va sortir genial, els jutges estaven bocabadats.
  Els seus comentaris  van quedar gravats per sempre en la nostra    memòria... i en les càmeres d'en Jordi i en Bernat els papareporters.
- El robot fantàstic, nosaltres sols, quarts de la taula i una molt bona valoració del tecnològic.
- I per acabar un 10 en un dels principals objectius aquest any : ELS VALORS.


ELS VALORS
TOTS PLEGATS
Moltes felicitats als guanyadors i a tots els participants de la Fll Vic, especialment als Manlleuets, als EVT- Team, als Curtcircuit,   la salle de Manlleu i als Vic Machine més que res perquè ens coneixem degut a la proximitat.

I no penseu que parem, tenim feina a fer:

- Anem a Tarragona a animar a tots els equips i a aprendre moltes coses d'ells. També volem veure l'FTC a on participa l'equip de la UVIC un dels clars favorits a viatjar als Estats Units.

- Hem de fer la foto que li debem amb en Xavier Verdaguer i hem de respondre al seu amic Jordi Valls per explicar-li la feina que fem. 

- Hem d'acabar el projecte científic: visitar al conseller Felip Puig i que ens rebi alguna empresa relacionada amb l'informàtica.

- Hem de perfeccionar el robot.

- I hem d'anar a ensenyar el projecte a tres llocs.

I gràcies a tots els que ens heu acompanyat:   pares, germans, avis, tiets, cosinsamicsprofessors, l'Anna la nostra voluntària,  i amb en Dani Baijou que va venir per sorpresa i TOTS ELS QUE ENS AJUDEU A FER REALITAT ELS NOSTRES SOMNIS!!!
GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU ESTAT AL NOSTRE COSTAT !!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada