dimecres, 10 d’abril del 2013

TROBADA AMB LA CONSELLERA NEUS MUNTÉ A LA SEU DE BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA



El president Jordi Pujol, un dels nostres padrins seniors en l'edició de la FLL d'aquest any, el dia abans de la competició,  ens va escriure un e-mail preciós. Algunes de les coses que ens va dir són:


...“A part del resultat, ja des d’ara podeu estar segurs de que heu tingut èxit. No sé si èxit en el sentit de guanyar la competició, però segur que sí en el de que us heu esforçat, heu millorat els vostres coneixements, heu après a treballar en equip; heu crescut”...


...“Suposo que quan rebreu aquest e-mail, ja sabreu com us ha anat la competició. Sigui quin sigui el resultat, haurà estat bo. Perquè haureu treballat junts i us haureu esforçat. Ara o més endavant us serà útil. A condició que persevereu.”...



És aquesta perseverança i l’amabilitat de les persones, les que van fer que ahir, dimarts 9 d'abril, ens reuníssim amb la Consellera de Benestar Social i Família, la Sra. Neus Munté, a la seu de la Conselleria, a Barcelona.


LA CONSELLERA NEUS MUNTÉ I THE SANTPERENCS 4G

La Consellera va escoltar amb molt interès totes les parts del nostre projecte, encaminat a facilitar l’accés a les noves tecnologies a la gent gran, però també podria ser útil per a nens petits o joves amb dificultats en el seu aprenentatge.


Va estar molt amable i simpàtica amb tots nosaltres: és molt agradable rebre tantes atencions.


A més a més, també ha vist una continuïtat al nostre projecte i pensarà en persones que ens puguin assessorar en la seva aplicació.


EXPLICANT EL TECLAT ADAPTAT A LA CONSELLERA

EXPLICANT LA PÀGINA WEB

ENSENYANT EL PÒSTER I EL DIARI DE TREBALL














MOLTES GRÀCIES!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada