divendres, 3 de maig del 2013

VISITA A LA CONSELLERIA D’EMPRESA I OCUPACIÓ



VISITA A LA CONSELLERIA D’EMPRESA I OCUPACIÓ


Aquest dilluns dia 29 d’abril ens va rebre el Conseller Felip Puig  i el Director General de Telecomunicacions  i  Societat de la Informació,  Carles Flamerich.  Els  vam mostrar el nostre projecte científic: el teclat i la pàgina web d’ easyseniorsolutions.cat. 


Van mostrar molt interès pel nostre treball, i van destacar el fet de que  nois tan joves com nosaltres mostrin aquesta implicació en projectes tecnològics , amb una aplicació real per a la nostra societat.


Ens van oferir la seva ajuda a l’hora de portar endavant aquesta idea i d’altres que puguin sorgir en el futur.


EXPLICANT EL NOSTRE PROJECTE A LA CONSELLERIA
El conseller ens va donar un bon consell: “ fins que un projecte es fa realitat cal haver-ne fet molts que tan sols han servit per aprendre. 


Per exemple en Thomas Edison abans de la bombeta va fer almenys 500 invents”.

I finalment vam aprofitar que el Conseller Felip Puig Havia estat Conseller d'Interior per començar el nostre projecte Nature's Fury.  Li vam demanar quin era el principal desastre natural que tenim al nostre país,i ell ens va dir que indubtablement en els seus anys a la Conselleria d'Interior havien estat els incendis forestals.


 VISITA A L'UTAC

Vam anar a presentar el nostre projecte a l'UTAC. Ells ens van ajudar a encaminar-lo en un primer moment i ens va agradar poder-los ensenyar el nostre projecte un cop acabat. Agraim a en Marc Corones la paciència que va tenir amb nosaltres.






ROBOLOT



El dissabte 27 i el diumenge 28 vam anar a Robolot. Ens vam apuntat quinze dies abans. Va ser molt interessant. Vam fer un curs de Picaxe i un altre de Scratch impartit per uns estudiants que ens ho van explicar molt bé.


A la competició de Lego-Mindstorm van passat dos equips a la final de diumenge que van fer en un temps de 1,04 i 1,09 la taula de competició. Nosaltres vam fer 1,15.


Ara que ja sabem com funciona la competició l’any que ve ens presentarem a més especialitats, perquè ens ho vam passar molt bé.



THE SANTPERENCS  4G

PUNT DE LLIBRE



Per Sant Jordi ens vam presentar al concurs de punts de llibre de la biblioteca de Sant Pere i vam quedar tercers. 

Aquest any és l’any de quedar tercers a tot.



ASSOCIACIÓ- ESCOLA SANT TOMÀS



Professionals del centre han mostrat interès a conèixer l’adaptació del teclat i la pàgina web. 

Nosaltres estarem encantats de  col·laborar amb ells.


FIRA DE LA PRIMAVERA

En aquesta diada vam presentar els nostres projectes a la gent de Sant Pere de Torelló.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada