dimarts, 17 de juny del 2014

NOVES ACTIVITATS DEL MES DE JUNY

Aquests dies hem realitzat tres activitats molt interessants:

  1.  En Marc va anar el divendres 6 de juny al CEIP del Cabrerès, de L'Esquirol, per     explicar la seva experiència en la FLL a nens i pares en la Festa de Final de Curs de l'escola. Cada any tenen un convidat que en base al seu esforç ha aconseguit alguna fita interesant. A més a més ha de tenir arrels a L'Esquirol i un dels avis d'en Marc  havia viscut tota la vida en aquest poble del Cabrerès.                                           
  2.  En Sergi va asistir aquest mateix divendres a  una conferència,  amb el títol de "La bona i la mala educació. Exemples internacionals"  a càrrec d'Inger Enkvist, professora de la Universitat de Lunds (Suècia), hispanista i especialista en pedagogia comparada. 


     Amb rigor i mètode, i sense perdre mai de vista la realitat i les dades que ens aporta, la professora Enkvist ha refutat la majoria de tòpics sobre els que s'han construït les teories pedagògiques dominants i ha reivindicat l'estudi i l'esforç de l'alumne com a un factor fonamental que cal incentivar. Ha comparat els diferents sistemes educatius tot contrastant i posant en relació els resultats segons els diferents sectors socials, ètnics i geogràfics, el paper que hi juguen les famílies i l'entorn, especialment a Europa i Amèrica, i ha arribat a la conclusió que cal reivindicar l'esforç com a un valor decisiu.  
                                                       
    Ha estat interessant ja que parla sobre el tema que regirà la FLL del proper any.
    Inger Enkvist i en Sergi Font
    El dissabte vam anar convidats per l'Empresa TECHNOTRAF a presentar el nostre projecte als seus representats i treballadors. Va ser una experiència molt enriquidora. Tot i el sol i la calor que va fer aquell dia ens van escoltar amb molta paciència.Els hi estem molt agraits!!!!!!!!!
    Aplaudint el projecte científic
    Un moment de la nostra presentació
    Tothom ens escoltava atentament!!!

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada