dijous, 26 de març del 2015

THE SANTPERENCS 4G INTENSIFICARÀ EL SEU TREBALL AMB EL CLIK



Feu clic per veure les opcionsThe Santperencs 4G intensificarà el seu treball amb el CLIK (el Projecte Científic desenvolupat durant la temporada de la FLL d’enguany) per intentar de fer-lo una realitat útil per a hospitals i per a famílies afectades 

En aquestes properes setmanes i mesos, The Santperencs 4G han programat accions diverses per aconseguir que el CLIK (l’eina d’aprenentatge i comunicació  que han dissenyat per a nens malalts de càncer cerebral) sigui una realitat i no només un prototipus. 
Concretament, el proper 16 d’abril han programat una nova visita amb personal de l’Hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona. Aquesta vegada s’entrevistaran amb l’equip de Planificació i Innovació. Paral·lelament, han programat una visita a la Fundació i2cat (el centre d’investigació en Internet de la Generalitat de Catalunya), també a Barcelona, per tal de rebre assessorament especialitzat relatiu a la programació del web, i estan intentant dissenyar una campanya de cerca de finançament per tal que el prototipus pugui passar a ser una utilitat disponible per a tothom que el necessiti.

Aquestes noves accions de treball dels The Santperencs 4G són del tot incompatibles (tant en temps disponible com en recursos econòmics necessaris) amb la seva participació a la Final Mundial de la First Lego League a Saint Louis (EEUU), a mitjans d’abril, a la qual s’havien guanyat plaça amb l’èxit obtingut a la Final Estatal de la FLL, a Tenerife, el passat diumenge 22 de març. 

La renúncia a assistir a aquest certamen, per tant, sorgeix de la voluntat d’intentar arribar fins al final amb el seu projecte científic (màxima prioritat per a tots ells, després de viure tant de prop la malaltia d’en Martí).


Entre els reptes de treball més imminents amb el CLIK hi figuren: traduir el web al francés (a hores d’ara, ja està operatiu en català, castellà i anglès), ampliar els apartats d’aprenentatge i entreteniment del web, i fer més sòlida la part de comunicació electrònica entre el teclat Lego i la tauleta.

The Santperencs 4G agraeix molt sincerament tots els suports i col·laboració rebuts durant aquesta temporada d’èxits a la competició de robòtica, i emplaça a futures col·laboracions, a totes les empreses i particulars que puguin mostrar-se interessades en poder fer del CLIK una realitat.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS DONEU SUPORT!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Felicitats per tota la feina que heu fet , si ara eu pres aquesta altre decisió igualment que varo prendre la de començar fa uns anys vosaltres teniu la paraula, i s’ha de saber dir fins aquí.
    Gracies per ensenyar-nos tantes coses i, per saber que hi ha un jovent molt maco , i per portar el non del nostre poble a arreu del mont.
    Isabel S. B.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per tot el que esteu aconseguint!! Sou un exemple i un model per a tots nosaltres. Creiem que és un gran projecte el que voleu tirar endavant i si us podem ajudar en alguna cosa, hi estem disposats.

    Una abraçada molt forta de part de l'Escola El Despujol de les Masies de Voltregà.

    Ja sabem que aneu molt enfeinats, però si disposessiu d'algun moment per tornar a fer-nos una visita i poder conèixer millor aquest projecte, estaríem molt contents i agraïts.

    ResponElimina